Vaksinepass

Her kan du finne informasjon om våre åpningstider telefontider mm. 2 days agoDet kan bli innført krav om vaksinepass på serveringsstader fritids- og kulturverksemder butikkar private samankomstar og dessutan på langvarige reiser med kollektivtrafikk skriv Aftonbladet og viser til regjeringskjelder.


Pin On D R E A M H O U S E

De åpner også for at helsemyndighetene dersom smittespredningen tilsier det kan innføre pålegg om vaksinesertifikat for å slippe inn på serveringssteder kulturarrangementer kollektiv langdistansetransport og andre steder med særlig høy smitterisiko.

. Vaksinepass vil medføre en begrensning i folks rettigheter og vi vil få et klasseskille noe à la rike fattige og slikt trenger vi ikke i Norge. Dette har ingenting med en formynderstat å gjøre. Velkommen til klinikkens hjemmeside.

EU-kommisjonen seier i ei fråsegn at dei har vedteke ein bindande godkjenningsperiode på ni månader nøyaktig 270 dagar for vaksinepass til reiser innan for EU og vil at dette skal tre i kraft frå 1. Endringa må først godkjennast av EUs medlemsland. Justeringen som kommer nå er at man kan bruke oktober og november for to år siden som referanse.

Avgjerda er venta å bli teken på eit regjeringsmøte i formiddag ifølgje avisa. Under meny-knappen Selvbetjening Login kan du. Vi ønsker at regjeringen forplikter seg til å ikke utstede noen e-vaksinasjonsstatus immunitetspass til det norske folk.

Det kjente hotellet i Trondheim har rundt 500 ansatte og sendte fredag ut permitteringsvarsel til 292 av sine ansatte. Dette gjelder i hovedsak fotballkamper som samler titusenvis. Myndighetene krever nå at alle utendørsarrangmenter med over 10 000 mennesker må ha et system der folk må vise vaksinepass for å komme inn.

I forrige uke ble det innført nye corona-regler i England. Carlisle United og Lincoln City ønsker ikke vaksinepass på sine kamper. - Bestille time til din fastlege.

2 days agoI en pressemelding onsdag sier den svenske regjeringen de viderefører dagens smitteverntiltak. Det gjør at vi trekker permitteringsvarselet for 292 ansatte sier hotelldirektør Mikael Forselius til E24. Fleire EU-land har allereie.

Frihetens grenser for den uvaksinerte Skal fellesskapet lide fordi den enkelte ikke vil la seg vaksinere.


Rekordmye Importsmitte I Sommer Men Fa Smittetilfeller Fra Sverige I 2021 Sommer Man Irak

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel